Finanstalenter

GÅ TIL FORSIDEN

Eiendomstalenter

BESØK EIENDOMSTALENTER

Techtalenter

KOMMER 2023

Personvern

Vi i Finanstalenter AS, som driver nettsiden (www.finanstalenter.no) tar ansvar for å beskytte dine personopplysninger. Hvis du ikke er enig med vår personvern ber vi deg vennligst avstå fra å bruke våre tjenester.

Formål med behandlingen

Vi behandler og oppbevarer dine opplysninger for bruk kun i tilknytning til prosesser relatert til virksomheter. Vi lagrer i tillegg adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte person navigerer på siden.

Grunnlaget for lagringen

Informasjon om opplysninger kun i bruk til prosesser relatert til virksomheter. Slik at vi kan gi deg jobbmuligheter. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

Der du har samtykket vil det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med din registrering via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt i vårt eget system. Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best brukeropplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer hvilke typer informasjonskapsler vi bruker.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det. For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere i tilknytning til prosesser relatert til virksomheter.

Rettigheter for brukeren

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Sikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Kontakt

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:


kontakt@finanstalenter.no

Finanstalenter AS

Finanstalenter er en del av Talentgruppen
Talentgruppen

Finanstalenter

Eiendomstalenter

Techtalenter